torsdag 13. november 2008

Askercrime.org

Denne tittelen er stjålet - enkelt og greit.

Tord Nedrelid omtaler vår lansering av Budstikkas hendelseslogg under denne tittelen, og da ble det selvsagt uimotståelig å rappe den.

Mer interessant er selve artikkelen hvor Tord forslår å registrere domenenavn med krimrelaterte domenenavn som www.askerkrim.no og www.bærumskrim.no.

Utfordringen (den er løsbar, selvsagt) er at dette er en felles logg for Asker og Bærum, og gode, alternative navn til Asker-og-Bærumskrim.no mottas med takk.

4 kommentarer:

Christoph Schmitz sa...

hadde gjort seg med noen gode gamle hyperlenker her dagotter, hvor er det tord omtaler dere?

Tord Selmer-Nedrelid sa...

Hva med å sikre seg alle mulige tenkelige kombinasjoner og sende folk til samme sted? Uansett om det er bærumskrim.no eller askerkrim eller askerogbærumskrim.no?

Med den befolkningsprofilen dere har der ute er kanskje hvitsnipp.org passende? Den er ledig. Eller så kan du kjøpe hvitsnipp.no av Vinderen rens AS. :-)

Dag Otter Johansen sa...

Takk for tilbakemeldingene. Ikke dumme forslag dette, Tord.

Christoph: Såvidt jeg kan se så er det tre gode, gamle hyperlenker i saken, hvorav en lenker hit: http://nedrelid.com/2008/11/askercrimeorg/

Geir Arne Bore sa...

Disse er litt bløte:
Ve(r)stinger.no
Vestforloven.no
ABCrime.no (AskerBærumCrim)

Ellers har vi et krimkart under utvikling sammen med smartingene i Edda sentralt som skal bli mer autoritativt enn hendelseskartet. Problemet med hendelseskartet er at det er for tilfeldig hva vi fanger opp. Men ta kontakt hvis du vil følg krimkartet vi lager nå. Kan bli tøft.

 
Twingly BlogRank