onsdag 19. november 2008

Budstikka inngår samarbeid med 123hjemmeside

Vi har i dag lansert en hjemmesidetjeneste på Budstikka.no.

Vi har inngått samarbeid med 123hjemmeside om å tilby deres løsning til våre brukere. De har derfor laget en white label-løsning for oss.

Så hvorfor gjøre dette i en verden som florerer av Facebook, Nettby, Flickr osv osv

Vi gjør dette utfra en todelt begrunnelse:
  1. Vurdere hvilket inntektspotensial som ligger i å tilby slike tjenester til våre brukere. Siden vi ikke har kostnader her, er det i så måte risikofritt om responsen uteblir. Samtidig kan tiltaket være med å styrke vårt fokus på long tail-inntekter.
  2. BudstikkaPorten har lenge vært et problem å drifte for oss. Vi vil derfor flytte de lag og foreninger som ønsker det over på denne løsningen, og avvikle dagens løsning. Det vil både gi reduserte kostnader og frigjøre ressurser.
I første omgang vil vi markedsføre dette på våre egne sider. Etter nyttår vil vi også sende ut et spesialtilbud til alle innehavere av BudstikkaKortet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan denne knyttes opp mot egne guider feks? Ser da for meg at folk kan søke seg frem i restauranter, caféer og butikker, legge igjen kommentarer/anmeldelser der, legge disse stedene til sin egen profil som favoritter osv. Her kan man kople mye på kryss og tvers og antakelig få noen annonsekroner for det.

Dag Otter Johansen sa...

Guider er veldig aktuelt, og vi vurderer konkrete konsepter, men ikke som en del av 123hjemmeside.

andersaaro sa...

Det er bra at Budstikka endelig innser og tar konsekvensen av at de har tilbudt et håpløst redigeringssystem for kunder av Budstikkaporten. Jeg tenker med gru på all den tiden jeg har sløst bort på det gamle systemet som hjemmesideredaktør for et vel.

Det blir litt lettvint når du sier:

Vi vil derfor flytte de lag og foreninger som ønsker det over på denne løsningen, og avvikle dagens løsning.

Det er en STOR jobb å legge over fra gammelt til nyt system, og Bustikka tilbyr ingen konverteringsverktøy for dette. Men alt-i-alt, når jobben først er gjort går vi m hjemmesideredaktører på Budstikkaporten en bede tid i møte.

Dag Otter Johansen sa...

Til Anders Aarø: Det er fint at dere synes den nye løsningen som sådan er bedre.
Vi kan også bistå med overføringen av innhold på de enkelte lag og foreningers side.

Anonym sa...

Budstikkaporten har vært en treg og tung opplevelse, men det har tross alt vært et profesjonelt publiseringsverktøy, meget godt egnet for foreninger og lag som skal publisere stadige nyheter.

123hjemmeside er ikke et egnet verktøy for en levende nyhetsside. Det er et 100% stivbent system hvor alt er bundet opp i maler. Jeg har testet det litt og funnet det ubrukelig. Ikke en gang lov til å bruke html-koder!
Det er sikkert godt egnet til private chattesider og fotoalbum, men ikke til en forening.

Så lenge Budstikka har tilbudt oss budstikkaporten gratis, kan vi jo ikke klage på deres avgjørelse og kreve noe bedre enn 123hjemmeside. Vi får bare takke for den tiden det har vært på lufta, og se oss om etter et annet hjem for www.1eiksmarka.no

Unknown sa...

123hjemmeside er for private
For bedrifter så anbefales http://www.fastweb.no/123_hjemmeside_370.html - der er kostnadene avhengig av aktivitetsnivået/suksessen til bedriften. Fastweb er antageligvis det beste tilbudet på hjemmesider i dag!

 
Twingly BlogRank